Over Energetic Evolution

Over Energetic Evolution

Start je avontuurlijke reis naar betere gezondheid en heelwording!

Er kunnen vanzelf veranderingen komen door de energieproducten van Energetic Evolution te gebruiken. Ze helpen je te verbinden met hogere frequenties, die Body, Mind & Heart uitlijnen, activeren, waardoor jij beter kan gaat functioneren.

Ons lichaam is meer dan alleen van vlees en bloed. Vanuit een ruimer perspectief is het een frequentieapparaat en zijn we een combinatie van intelligente elektromagnetische signalen. Vandaar dat we zo gevoelig zijn voor de Energetic Evolution-energieproducten. Alles ligt in onszelf besloten.

In deze maatschappij ligt de focus op het verstand, de mannelijke energie. Gevoelens (vrouwelijke energie) verbonden aan ons hart worden als tweederangsburgers beschouwd. Hierdoor ervaren we onszelf als ons denken en ons lichaam, hebben we beperkt toegang tot onze psychische vermogens en zien we de wereld los van onszelf.

Energetic Evolution wil je opnieuw laten ervaren dat je een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel mens bent. De energieproducten helpen je lichtlichaam te bouwen, waardoor er een herschikking van je moleculaire structuur kan plaatsvinden, maar ook kun (her)ontdekken dat wat je van binnen gelooft zichtbaar wordt in de wereld om je heen.

Alle producten uit de Energetic Evolution reeks, zijn gebaseerd op geometrie. De geometrische patronen bevatten de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Als de hogere elektrische stroom van Energetic Evolution samenstroomt met je lichaam, kan er een ontwaken ontstaan van je psychische vermogens verbonden aan Mind & Heart.

In deze tijd is de mensheid op weg te evolueren naar een DNA van twaalf strengen, in plaats van de twee strengen die we nu hebben. De tien slapende strengen zijn geen junk-DNA, zoals de conventionele wetenschap meent, maar bevatten ons kosmisch erfgoed. DNA is een bron van fotonemissie, wat betekent dat het licht uitstraalt en ontvangt.